Over mij

Wie ben ik?

Mijn naam is Garcia Stans en ik heb al ruim 18 jaar ervaring  in diverse financiële functies bij grote corporates. Ik heb gewerkt als Financial controller en Business Controller. Daar heb ik geleerd om naar de cijfers te kijken en wat deze cijfers kunnen betekenen voor een bedrijf.

Begin 2019 heb ik mijn eigen bedrijf gestart. Mijn missie: Om vrouwelijke ondernemers te helpen met hun Finance in hun bedrijf. Om samen te kijken naar de cijfers en naar aanleiding daarvan een actieplan op te stellen om nog meer winstgevender te worden.  Dit doe ik met mijn bedrijf Sparkle Your Business.Money Mindset Coach

Gedurende mijn werkzaamheden met mijn bedrijf Sparkle Your Business heb ik gezien hoeveel ondernemers struggelen met hun money mindset.  Zowel in hun zakelijke leven als privé leven. In plaats van in overvloed en vertrouwen te denken, wordt vooral in tekorten en angst gedacht.


Mijn motto is :

Als je goed voor je geld zorgt , zorg je goed voor jezelf


Hoe jij met geld omgaat, zegt ook heel veel hoe jij met andere gebieden in het leven omgaat.  Je money mindset heeft zoveel invloed, dat als je dit verbetert, ook andere onderdelen  in je leven gaan verbeteren. 

Wil jij je relatie met geld verbeteren, goede prijzen vragen, leven in vertrouwen en overvloed en daardoor geld aantrekken?

 Dan kan ik je helpen!

arrow_drop_up arrow_drop_down