Geld is ook niet alles
20 juni 2020 

Geld is ook niet alles

 

Geld is ook niet alles

“Geld is ook niet alles. Familie ,vrienden zijn veel belangrijker”

Pas geleden betrapte ik mezelf op deze uitspraak.

Ik zei dit tegen een vriendin die ineens heel veel meer ging verdienen door promotie in haar baan. Dit als antwoord op haar opmerking:ik ben niet heel materialistisch ingesteld hoor.

2 slimme ambitieuze dames ,die echt wel van geld houden, hebben toch dit gesprek. Hoe diep in ons bewustzijn is dit geloof over geld geworteld…..

Waarom altijd de opmerking “ Geld is niet alles”. Natuurlijk liefde en vriendschap zijn belangrijker, maar waarom moet het een OF/OF situatie zijn. En waarom niet een EN/EN situatie.

Als je veel geld verdient, kan je nog steeds genieten van liefde, vriendschap en familie. Sterker nog als je veel geld verdient kan dat zelf nog meer. Je kunt  juist leuke dingen te doen en ervaringen maken met je geliefde en vrienden.

Je kunt geld zo inzetten dat geld voor je werkt en daardoor meer vrije tijd hebt voor je vrienden en familie. Je kan zelf investeren in dingen die jou blij maken en daardoor maak je ook je omgeving weer blij.

Stop daarom met deze beperkte overtuiging. Trek geld aan, geniet ervan, deel het met anderen en wees bewust van je gedachten.

Dit is een voorbeeld van hoe je Money Mindset. ” Geld is ook niet alles” is een beperkende overtuiging. Deze kun je ombuigen in een andere mindset dat zowel geld als liefde en vriendschap beide mogelijk zijn.  Dit is slechts een van de voorbeelden van een beperkende money mindset. Een ander veelvoorkomende overtuiging is ” Geld verdienen is moeilijk”,

Wil je aan je Money mindset werken? Dan kan dat bij Miss Money mindset.

Je kan meedoen aan de gratis challenge, een online programma of 1 op 1 coaching.  

Wil je een voorproefje wat een online cursus inhoudt. Kijk dan hier 

Reactie plaatsen

arrow_drop_up arrow_drop_down